Συνβουλή προς νέους...
Re: Συνβουλή προς νέους...
Μπορείς να πας στην Σιγκαπούρη και χωρίς ευρωπαϊκό διαβατήριο. Σαν τουρίστας.
Έχεις δεν έχεις ευρωπαϊκό διαβατήριο, για δοκίμασε να πας στην Σιγκαπούρη ζητώντας να δουλέψεις...
Έχει κάτι παρδαλά ερίφια κείθε κάτω, που τα βάζουν και γελάνε αν πας για μετανάστης...
Έχεις δεν έχεις ευρωπαϊκό διαβατήριο, για δοκίμασε να πας στην Σιγκαπούρη ζητώντας να δουλέψεις...
Έχει κάτι παρδαλά ερίφια κείθε κάτω, που τα βάζουν και γελάνε αν πας για μετανάστης...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Γιατί να βαρεθώ εγώ και να μη βαρεθείς εσύ που λες άσχετα πράγματα για τους Φωκαείς ή τον Ηράκλειτο.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:53Πάλι τα ίδια με το ευρωπαϊκο διαβατήριο; Χωνεψέ το, ΑΝEΚΑΘΕΝ μετανάστευαν (διωχμένοι από τα ενχώρια γίδια) από τον βόθρο και στο λέει και ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ για το Ερμόδωρο που δεν είχε ευρωπαϊκό διαβατήριο.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:38Μια χαρά μέρος είναι η Σιγκαπούρη αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει ο κάθε Πακιστανός εκεί παρ' ότι είναι πιο κοντά από εμάς.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:33Πρέπει να είσαι στην ΕΟΚ για να πας στην Singapur; Ή μήπως θεωρείς την singapur τριτοκοσμικιά ; Ξέρεις πόσα ωραία μέρη υπάρχουν εκτός του βόθρου και εκτός ΕΟΚ;
Για γέλια είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι το ευρωπαικό διαβατήριο είναι ισχυρό και για πολύ περισσότερες χώρες έξω από την Ευρώπη.
https://www.capital.gr/forbes/3692134/t ... -elliniko/
Δεν βαριέσαι να βλογάς τα γένια σου συνεχόμενα;
Αυτά που λέω εγώ είναι απολύτως σχετικά με το θέμα που άνοιξες και δεν βλογάω γένια,περιγράφω την κατάσταση.
Σήμερα και όχι την εποχή του Ηράκλειτου ο πλανήτης δεν είναι ελεύθερος για μετανάστευση όπως ίσως νομίζεις,άλλωστε οι ειδήσεις είναι γεμάτες από τις προσπάθειες των ΛΑΘΡΟμεταναστών από τους πραγματικούς βόθρους της γης να μπουν στις πλούσιες χώρες και τη διαρκή μάχη που γίνεται.Κόμματα που θέλουν να κλείσουν τα σύνορα γιγαντώνονται και ζητάνε πιο αυστηρά μέτρα.Εάν ζεις σε πραγματικό βόθρο και όχι αυτόν που φαντάζεσαι εσύ μετά την 21η Μαίου, δεν μπορεί να φύγεις έτσι απλά από τη χώρα σου,να πας έξω και να γυρίζεις στο σπίτι σου όποτε θέλεις για διακοπές.Πρέπει να πουλήσεις το σπίτι σου και όλα τα λεφτά να τα δώσεις σε ένα λαθροδιακινητή για να σε βάλει σε ένα σαπιοκάραβο και εάν δεν βουλιάξει και ξεφύγει από την ακτοφυλακή να βγεις στην άλλη χώρα και να παίζεις κρυφτούλι με την τοπική αστυνομία για να μείνεις.
Δεν τα ξέρεις αυτά;αφού το κόμμα που συμπαθείς και το κρύβεις όλο με αυτά ασχολείται.
Εσύ όμως διαθέτεις το 8ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορείς να πας σε 184 χώρες χωρίς βίζα επειδή κάποιος σε έβαλε στην ΕΕ και βέβαια κάποιοι σε κράτησαν εκεί πριν λίγα χρόνια και ο δικός σου έκανε κωλοτούμπα.Διότι εάν δεν έκανε και υλοποιούσε το ΟΧΙ που ψήφισες και μετά ήθελες να πας στην Ολλανδία π.χ. που πήγε ο ξαδερφος του Gordon θα άκουγες στα ολλανδικά τη φράση : ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΕ.
Γιατί δεν έχω καμιά επαφή από τότε. Υποθέτω κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πόσο νούμερο κατάντησε ,με το να τη χρησιμοποιεί ένας αληταράς και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Οπως αντίστοιχα κι εκείνος ο Τάσος απ το εθνικό τυπογραφείο. Αλλη θυματάρα!Αρίστος έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:08BOOMER έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:03Η μεγάλη αντικατάσταση ήταν η μείωση των ψεκοΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και η αύξηση των ανθρώπων ,από τότε που ο Αλέξης χρησιμοποίησε ως υποστηρικτές τους λυγδοαρουραίους των παταριών. Ε ,τώρα που φαλήρισε ο ροζ θίασος ,θα ξαναρχίσεις τον ρατσιστικό λόγο ,ψάχνοντας για νέα θύματα. Αλήθεια εκείνη η ταλαίπωρη (τι ειρωνία που ως ταλαίπωρος γράφει συγκροτημένος ιατρός) ,που έγραφε ως Ιφιδα και την είχες χρησιμοποιήσει σαν εκφωνήτρια ,τι να κάνει άραγε;Αρίστος έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 19:58Η αληθεια ειναι οτι προσφατα φιλος μου πηγε στη Σαουδικη Αραβια και σαν υπαλληλος σε εταιρεια επικοινωνιας πηρε 10.000 ευρω μισθο, χρηση πολυτελους αυτοκινητου και μπονους.
Στην Ελλαδα δουλευοντας περισσοτερες ωρες δεν εξασφαλιζε ουτε χιλια ευρω.
Πολυ δυσκολα θα κρατησει η Ελλαδα τους νεους της σε νεα οικονομικη κριση και αυτο ειναι το ζητουμενο για μια κλικα που θελει να υπαρξει μειωση του ελληνικου πληθυσμου και αυξηση του ισλαμικου.
Η Μεγαλη Αντικαστασταση δηλαδη.
.
Γιατι δεν την ρωτας εσυ τι κανει, εγω δεν τοποθετησα κανενα σε καμια υπηρεσια, οι αποφασεις ηταν συλλογικες, ηγεσια δεν υπηρχε και ολοι βοηθουσαμε εθελοντικα, εγω μεχρι αφισοκολληση εκανα.
.
- taxalata xalasa
Συνεχίζεις να spamαρεις ανοησίες. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από βοθρολάγνους.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:26Γιατί να βαρεθώ εγώ και να μη βαρεθείς εσύ που λες άσχετα πράγματα για τους Φωκαείς ή τον Ηράκλειτο.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:53Πάλι τα ίδια με το ευρωπαϊκο διαβατήριο; Χωνεψέ το, ΑΝEΚΑΘΕΝ μετανάστευαν (διωχμένοι από τα ενχώρια γίδια) από τον βόθρο και στο λέει και ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ για το Ερμόδωρο που δεν είχε ευρωπαϊκό διαβατήριο.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:38
Μια χαρά μέρος είναι η Σιγκαπούρη αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει ο κάθε Πακιστανός εκεί παρ' ότι είναι πιο κοντά από εμάς.
Για γέλια είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι το ευρωπαικό διαβατήριο είναι ισχυρό και για πολύ περισσότερες χώρες έξω από την Ευρώπη.
https://www.capital.gr/forbes/3692134/t ... -elliniko/
Δεν βαριέσαι να βλογάς τα γένια σου συνεχόμενα;
Αυτά που λέω εγώ είναι απολύτως σχετικά με το θέμα που άνοιξες και δεν βλογάω γένια,περιγράφω την κατάσταση.
Σήμερα και όχι την εποχή του Ηράκλειτου ο πλανήτης δεν είναι ελεύθερος για μετανάστευση όπως ίσως νομίζεις,άλλωστε οι ειδήσεις είναι γεμάτες από τις προσπάθειες των ΛΑΘΡΟμεταναστών από τους πραγματικούς βόθρους της γης να μπουν στις πλούσιες χώρες και τη διαρκή μάχη που γίνεται.Κόμματα που θέλουν να κλείσουν τα σύνορα γιγαντώνονται και ζητάνε πιο αυστηρά μέτρα.Εάν ζεις σε πραγματικό βόθρο και όχι αυτόν που φαντάζεσαι εσύ μετά την 21η Μαίου, δεν μπορεί να φύγεις έτσι απλά από τη χώρα σου,να πας έξω και να γυρίζεις στο σπίτι σου όποτε θέλεις για διακοπές.Πρέπει να πουλήσεις το σπίτι σου και όλα τα λεφτά να τα δώσεις σε ένα λαθροδιακινητή για να σε βάλει σε ένα σαπιοκάραβο και εάν δεν βουλιάξει και ξεφύγει από την ακτοφυλακή να βγεις στην άλλη χώρα και να παίζεις κρυφτούλι με την τοπική αστυνομία για να μείνεις.
Δεν τα ξέρεις αυτά;αφού το κόμμα που συμπαθείς και το κρύβεις όλο με αυτά ασχολείται.
Εσύ όμως διαθέτεις το 8ο ισχυρότερο διαβατήριο του κόσμου και μπορείς να πας σε 184 χώρες χωρίς βίζα επειδή κάποιος σε έβαλε στην ΕΕ και βέβαια κάποιοι σε κράτησαν εκεί πριν λίγα χρόνια και ο δικός σου έκανε κωλοτούμπα.Διότι εάν δεν έκανε και υλοποιούσε το ΟΧΙ που ψήφισες και μετά ήθελες να πας στην Ολλανδία π.χ. που πήγε ο ξαδερφος του Gordon θα άκουγες στα ολλανδικά τη φράση : ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΕ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Όλη η γεροντοπαρέα συντονισμένη μην τυχόν και φύγουν οι νέοι και δεν έχουν μαλάκα να τους πληρώνει την σύνταξη.
Θα πνιγείτε στον βόθρο που φτιάξατε...
Όσοι νέοι διαβάζουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Σκατά στους γέρους που σας έφεραν σ αυτήν την κατάσταση. Και μελλοντικά χέσιμο στους τάφους των !
Όσοι νέοι διαβάζουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Σκατά στους γέρους που σας έφεραν σ αυτήν την κατάσταση. Και μελλοντικά χέσιμο στους τάφους των !
Δεν ξέρω αν βάζεις κι εμένα στη γεροντοπαρέα, αλλά αν το κάνεις θα ήθελα να μου βρεις 1 (ολογράφως: ένα) ποστ μου στο νήμα που να λέει να μην φύγουν οι νέοι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:51Όλη η γεροντοπαρέα συντονισμένη μην τυχόν και φύγουν οι νέοι και δεν έχουν μαλάκα να τους πληρώνει την σύνταξη.
Για τα υπόλοιπα με τα σκατά και τα χεσίματα δεν σχολιάζω καν, έχουν να κάνουν με τους τρόπους σου και τις αρχές με τις οποίες έχεις μεγαλώσει φαντάζομαι, οπότε δε νομίζω να έχεις πλέον και πολλές ελπίδες να μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
- taxalata xalasa
Εσύ γιατί μυγιάζεσαι;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:56Δεν ξέρω αν βάζεις κι εμένα στη γεροντοπαρέα, αλλά αν το κάνεις θα ήθελα να μου βρεις 1 (ολογράφως: ένα) ποστ μου στο νήμα που να λέει να μην φύγουν οι νέοι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:51Όλη η γεροντοπαρέα συντονισμένη μην τυχόν και φύγουν οι νέοι και δεν έχουν μαλάκα να τους πληρώνει την σύνταξη.
Για τα υπόλοιπα με τα σκατά και τα χεσίματα δεν σχολιάζω καν, έχουν να κάνουν με τους τρόπους σου και τις αρχές με τις οποίες έχεις μεγαλώσει φαντάζομαι, οπότε δε νομίζω να έχεις πλέον και πολλές ελπίδες να μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος.
Για τα σκατά να ρωτήσεις την γεροντοπαρέα που τα κάνε.... Μ αρεσει που δεν σχολιαζεις, αλλα σχολιαζεις... Συνεπης στα λογια σου.
Σχολίασα τον τρόπο έκφρασής σου και όχι το περιεχόμενο του σχολίου σου, αυτό λέω. Και δεν το έκανα μόνο εγώ, είναι πολλοί αυτοί που σου τα λένε εδώ και μέρες, ακόμα και "συνοδοιπόροι" σου (αν δεν το 'χεις παρατηρήσει).taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:00Εσύ γιατί μυγιάζεσαι;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:56Δεν ξέρω αν βάζεις κι εμένα στη γεροντοπαρέα, αλλά αν το κάνεις θα ήθελα να μου βρεις 1 (ολογράφως: ένα) ποστ μου στο νήμα που να λέει να μην φύγουν οι νέοι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:51Όλη η γεροντοπαρέα συντονισμένη μην τυχόν και φύγουν οι νέοι και δεν έχουν μαλάκα να τους πληρώνει την σύνταξη.
Για τα σκατά να ρωτήσεις την γεροντοπαρέα που τα κάνε.... Μ αρεσει που δεν σχολιαζεις, αλλα σχολιαζεις... Συνεπης στα λογια σου.
- taxalata xalasa
Σε ενοχλεί ο τρόπος έκφρασης και δεν σ ενοχλεί η βρώμα που ζέχνει ολούθε στον βόθρο; Πως να τα λέμε τα σκάτα; Οργανικό υλικό αφόδευσης;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:09Σχολίασα τον τρόπο έκφρασής σου και όχι το περιεχόμενο του σχολίου σου, αυτό λέω. Και δεν το έκανα μόνο εγώ, είναι πολλοί αυτοί που σου τα λένε εδώ και μέρες, ακόμα και "συνοδοιπόροι" σου (αν δεν το 'χεις παρατηρήσει).taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:00Εσύ γιατί μυγιάζεσαι;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 11:56
Δεν ξέρω αν βάζεις κι εμένα στη γεροντοπαρέα, αλλά αν το κάνεις θα ήθελα να μου βρεις 1 (ολογράφως: ένα) ποστ μου στο νήμα που να λέει να μην φύγουν οι νέοι.
Διάβασε το καλά να το χωνέψεις ισίλδωρε. Να λες στα νέα παιδγιά να λακίξουν όσο είναι νωρίς για να σωθούν από την χαβούζα κι απ'τα μπάζα.
Εγώ φίλε αυτό που συμβουλεύω τα νέα παιδιά, είναι να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι κρίνουν καλύτερο για την καριέρα τους. Σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός και το πώς βλέπουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους κλπ. Αλλά είναι δική τους η απόφαση και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δεν το ξέρουν στην πραγματικότητα και το ανακαλύψουν στην πορεία... "the hard way" που λένε, δεν πειράζει. Κι αυτά μαθήματα ζωής είναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να είναι καλύτερες οι συνθήκες εδώ και να φεύγουν όλο και λιγότεροι (από ανάγκη, αν θέλουν έτσι κι αλλιώς να φύγουν αλλάζει το πράμα). Και θέλω να ελπίζω, ότι σιγά-σιγά και με κάποια βήματα που φαίνεται ότι πάνε να γίνουν, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ακόμα μεγάλη "τάση φυγής" για τους γνωστούς λόγους και ο καθένας κρίνει καλύτερα τι είναι πιο σωστό ή πιο εφικτό για τον ίδιο.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:46Σε ενοχλεί ο τρόπος έκφρασης και δεν σ ενοχλεί η βρώμα που ζέχνει ολούθε στον βόθρο; Πως να τα λέμε τα σκάτα; Οργανικό υλικό αφόδευσης;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:09Σχολίασα τον τρόπο έκφρασής σου και όχι το περιεχόμενο του σχολίου σου, αυτό λέω. Και δεν το έκανα μόνο εγώ, είναι πολλοί αυτοί που σου τα λένε εδώ και μέρες, ακόμα και "συνοδοιπόροι" σου (αν δεν το 'χεις παρατηρήσει).taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:00
Εσύ γιατί μυγιάζεσαι;
Διάβασε το καλά να το χωνέψεις ισίλδωρε. Να λες στα νέα παιδγιά να λακίξουν όσο είναι νωρίς για να σωθούν από την χαβούζα κι απ'τα μπάζα.
Τα σκατά που λες ζέχνουν και χέστηκα (είδες; ξέρω κι εγώ τέτοιες λεξούλες τελικά...) για την αναφορά σου σε αυτά. Το να μιλάς όμως σε ηλικιωμένους/υπερήλικες αλλά ακόμα και σε μικρότερους και να λες "να πάνε οι νέοι και να χέσουν στους τάφους τους" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα.
- taxalata xalasa
Οι ηλικιωμένοι να κάνουν μόκο γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους απ'το χρόνιο χέσιμο που χουν ρίξει σε αυτόν τον τόπο. Θυμάσαι τι σου χα πει για αυταρεσκους αλαζονες που είναι και ατακαδώριοι; Για δες το δεύτερο ποστ του νηματος που ανηκει στον γεροσαλιάρη. Μαστίγιο δίχως έλεος στην μάστιγα των spamάριων. Και ναι! Οι νέοι που είναι εγκλωβισμένοι σ'αυτήν την βρωμερή σαπίλα, καλά θα κάνουν να πάνε να χέσουν στους τάφους των γερόντων. Αυτό είναι το σωστό. Και μετά να την κάνουν για έξω για να σωθούνε από την Νέα Δουλεία των ανάξιων και ά(χ)ριστων λοιμοκοντόρων μαφιόζων.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:56Εγώ φίλε αυτό που συμβουλεύω τα νέα παιδιά, είναι να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι κρίνουν καλύτερο για την καριέρα τους. Σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός και το πώς βλέπουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους κλπ. Αλλά είναι δική τους η απόφαση και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δεν το ξέρουν στην πραγματικότητα και το ανακαλύψουν στην πορεία... "the hard way" που λένε, δεν πειράζει. Κι αυτά μαθήματα ζωής είναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να είναι καλύτερες οι συνθήκες εδώ και να φεύγουν όλο και λιγότεροι (από ανάγκη, αν θέλουν έτσι κι αλλιώς να φύγουν αλλάζει το πράμα). Και θέλω να ελπίζω, ότι σιγά-σιγά και με κάποια βήματα που φαίνεται ότι πάνε να γίνουν, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ακόμα μεγάλη "τάση φυγής" για τους γνωστούς λόγους και ο καθένας κρίνει καλύτερα τι είναι πιο σωστό ή πιο εφικτό για τον ίδιο.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:46Σε ενοχλεί ο τρόπος έκφρασης και δεν σ ενοχλεί η βρώμα που ζέχνει ολούθε στον βόθρο; Πως να τα λέμε τα σκάτα; Οργανικό υλικό αφόδευσης;
Τα σκατά που λες ζέχνουν και χέστηκα (είδες; ξέρω κι εγώ τέτοιες λεξούλες τελικά...) για την αναφορά σου σε αυτά. Το να μιλάς όμως σε ηλικιωμένους/υπερήλικες αλλά ακόμα και σε μικρότερους και να λες "να πάνε οι νέοι και να χέσουν στους τάφους τους" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα.
Εσύ, πρέπει να έχεις φάει πολύ φτύσιμο μέχρι τώρα, εκεί έξω.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:14Οι ηλικιωμένοι να κάνουν μόκο γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους απ'το χρόνιο χέσιμο που χουν ρίξει σε αυτόν τον τόπο. Θυμάσαι τι σου χα πει για αυταρεσκους αλαζονες που είναι και ατακαδώριοι; Για δες το δεύτερο ποστ του νηματος που ανηκει στον γεροσαλιάρη. Μαστίγιο δίχως έλεος στην μάστιγα των spamάριων. Και ναι! Οι νέοι που είναι εγκλωβισμένοι σ'αυτήν την βρωμερή σαπίλα, καλά θα κάνουν να πάνε να χέσουν στους τάφους των γερόντων. Αυτό είναι το σωστό. Και μετά να την κάνουν για έξω για να σωθούνε από την Νέα Δουλεία των ανάξιων και ά(χ)ριστων λοιμοκοντόρων μαφιόζων.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:56Εγώ φίλε αυτό που συμβουλεύω τα νέα παιδιά, είναι να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι κρίνουν καλύτερο για την καριέρα τους. Σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός και το πώς βλέπουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους κλπ. Αλλά είναι δική τους η απόφαση και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δεν το ξέρουν στην πραγματικότητα και το ανακαλύψουν στην πορεία... "the hard way" που λένε, δεν πειράζει. Κι αυτά μαθήματα ζωής είναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να είναι καλύτερες οι συνθήκες εδώ και να φεύγουν όλο και λιγότεροι (από ανάγκη, αν θέλουν έτσι κι αλλιώς να φύγουν αλλάζει το πράμα). Και θέλω να ελπίζω, ότι σιγά-σιγά και με κάποια βήματα που φαίνεται ότι πάνε να γίνουν, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ακόμα μεγάλη "τάση φυγής" για τους γνωστούς λόγους και ο καθένας κρίνει καλύτερα τι είναι πιο σωστό ή πιο εφικτό για τον ίδιο.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:46
Σε ενοχλεί ο τρόπος έκφρασης και δεν σ ενοχλεί η βρώμα που ζέχνει ολούθε στον βόθρο; Πως να τα λέμε τα σκάτα; Οργανικό υλικό αφόδευσης;
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- taxalata xalasa
Ό,τι πεις. Πλάσε κι εσύ σενάρια στον αφρό μπουγάδας που χεις μέσα στο κρανιό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:17Εσύ, πρέπει να έχεις φάει πολύ φτύσιμο μέχρι τώρα, εκεί έξω.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:14Οι ηλικιωμένοι να κάνουν μόκο γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους απ'το χρόνιο χέσιμο που χουν ρίξει σε αυτόν τον τόπο. Θυμάσαι τι σου χα πει για αυταρεσκους αλαζονες που είναι και ατακαδώριοι; Για δες το δεύτερο ποστ του νηματος που ανηκει στον γεροσαλιάρη. Μαστίγιο δίχως έλεος στην μάστιγα των spamάριων. Και ναι! Οι νέοι που είναι εγκλωβισμένοι σ'αυτήν την βρωμερή σαπίλα, καλά θα κάνουν να πάνε να χέσουν στους τάφους των γερόντων. Αυτό είναι το σωστό. Και μετά να την κάνουν για έξω για να σωθούνε από την Νέα Δουλεία των ανάξιων και ά(χ)ριστων λοιμοκοντόρων μαφιόζων.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:56
Εγώ φίλε αυτό που συμβουλεύω τα νέα παιδιά, είναι να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι κρίνουν καλύτερο για την καριέρα τους. Σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός και το πώς βλέπουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους κλπ. Αλλά είναι δική τους η απόφαση και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δεν το ξέρουν στην πραγματικότητα και το ανακαλύψουν στην πορεία... "the hard way" που λένε, δεν πειράζει. Κι αυτά μαθήματα ζωής είναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να είναι καλύτερες οι συνθήκες εδώ και να φεύγουν όλο και λιγότεροι (από ανάγκη, αν θέλουν έτσι κι αλλιώς να φύγουν αλλάζει το πράμα). Και θέλω να ελπίζω, ότι σιγά-σιγά και με κάποια βήματα που φαίνεται ότι πάνε να γίνουν, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ακόμα μεγάλη "τάση φυγής" για τους γνωστούς λόγους και ο καθένας κρίνει καλύτερα τι είναι πιο σωστό ή πιο εφικτό για τον ίδιο.
Fixed. Εδώ κολλάει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:17Εσύ, πρέπει να έχεις φάει πολύ φτύσιμο μέχρι τώρα, εκεί έξω.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:14Οι ηλικιωμένοι να κάνουν μόκο γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους απ'το χρόνιο χέσιμο που χουν ρίξει σε αυτόν τον τόπο. Θυμάσαι τι σου χα πει για αυταρεσκους αλαζονες που είναι και ατακαδώριοι; Για δες το δεύτερο ποστ του νηματος που ανηκει στον γεροσαλιάρη. Μαστίγιο δίχως έλεος στην μάστιγα των spamάριων. Και ναι! Οι νέοι που είναι εγκλωβισμένοι σ'αυτήν την βρωμερή σαπίλα, καλά θα κάνουν να πάνε να χέσουν στους τάφους των γερόντων. Αυτό είναι το σωστό. Και μετά να την κάνουν για έξω για να σωθούνε από την Νέα Δουλεία των ανάξιων και ά(χ)ριστων λοιμοκοντόρων μαφιόζων.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:56
Εγώ φίλε αυτό που συμβουλεύω τα νέα παιδιά, είναι να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι κρίνουν καλύτερο για την καριέρα τους. Σε συνδυασμό πάντα με τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός και το πώς βλέπουν τις σχέσεις τους με τους δικούς τους κλπ. Αλλά είναι δική τους η απόφαση και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Κι αν δεν το ξέρουν στην πραγματικότητα και το ανακαλύψουν στην πορεία... "the hard way" που λένε, δεν πειράζει. Κι αυτά μαθήματα ζωής είναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να είναι καλύτερες οι συνθήκες εδώ και να φεύγουν όλο και λιγότεροι (από ανάγκη, αν θέλουν έτσι κι αλλιώς να φύγουν αλλάζει το πράμα). Και θέλω να ελπίζω, ότι σιγά-σιγά και με κάποια βήματα που φαίνεται ότι πάνε να γίνουν, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ακόμα μεγάλη "τάση φυγής" για τους γνωστούς λόγους και ο καθένας κρίνει καλύτερα τι είναι πιο σωστό ή πιο εφικτό για τον ίδιο.
Βλημμένο!
Εγώ δεν πλάθω σενάρια, καλό μου. Αναφέρομαι σε στατιστικά και καρατσεκαρισμένα στοιχεία για την κατηγορία σου, που είναι η πιο συνηθισμένη.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 13:20Ό,τι πεις. Πλάσε κι εσύ σενάρια στον αφρό μπουγάδας που χεις μέσα στο κρανιό σου.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2632 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
- 220 Απαντήσεις
- 5567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
25 Μαρ 2023, 15:47