Ρε συ εγώ πάντα εύκολος ήμουν, μάλλον παρεξήγησες τα vibes. Παίχθηκε μαλακία, θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει διαδυκτιακά από το 2011.Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:31Σε θέλω-με θέλεις!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:25
Τώρα που μπορεί να χωριστούμε οριστικά, θα στο πω πως και εγώ σ'αγαπω.
Ο ενεργός άνθρακας είναι ταμαμ για τις δηλητηριάσεις,google it. Αν και νομίζω πως δεν δηλητηριάστηκες,απλά πανικοβλήθηκες. Το είχα πάθει και εγω μια φορά, όταν έφαγα πατσά στο Παρα Πέντε,μπέρδεψα την τουαλέτα με την κουζίνα πηγαίνοντας να κατουρήσω και είδα μια παρακμιακή γρια να δοκιμάζει τις σούπες και να ανακατεύει με την κουτάλα. Άρχισα να σκεφτομαι πως είναι σαν να της έκανα γλωσσόφιλο και εκατομμύρια χιλίοχρονα μικρόβια μπήκαν μέσα μου. Από την υποβολή,ζαλιζόμουν κι όλας.
Έπρεπε να φθάσω λίγο πριν την νεκρική κλίνη για να το παραδεχθείς, σκληρό αγόρι?
(βασικά προσπαθώ να ποστάρω εδώ και κάτι λεπτά και δεν μπορώ από τα γέλια)
Ο πονοκέφαλος αυτός με πιάνει κατα καιρούς τον τελευταίο ένα, δύο χρόνους και είναι ό,τι χειρότερο αν δεν τον προλάβω με κάποιο τρόπο.
Προφανώς τσίτωσα αλλά επίσης με σφίγγει και ο λαιμός μου αλλά και αυτό από το τσίτωμα είναι.
Γενικά όταν τσιτώνομαι/εκνευρίζομαι ή πονάει ο λαιμός ή βγάζω αναφυλαξία και με πιάνει φαγούρα στο σώμα
Τα λοιπά ψυχοσωματικά είναι. Τώρα που έγινα μπάρμπας και δεν είμαι πλέον ένα ανέμελο αγόρι, βγάζω και εγώ συνέχεια τέτοια από το άγχος μου. Να πάμε σε κανένα κωλοχώρι να ζήσουμε χαλαρά, εγώ από την Κοζάνη είμαι αλλά δεν μου αρέσει, αλλό. Να έχουμε και κανένα κήπο,νταξει να χουμε και wifi, να είναι και παραθαλάσσιο για να ψαρεύεις.