ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Re: ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Μπορεί το Γεράκι να έγινε φετο βάιραλ αλλά από πέρσι είχε δείξει το δρόμο.
Θαυμάστε
https://m.youtube.com/shorts/S3Z1XLpTZXY
Θαυμάστε
https://m.youtube.com/shorts/S3Z1XLpTZXY
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Οι ταινίες του Οικονομίδη δεν είναι υπερβολικές, είναι σουρεαλιστικές. Σαφώς δεν υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι ούτε υπήρξαν ποτέ. Η συγκεκριμένη είναι ψυχικά ασθενής (είναι αληθινή κλινική περίπτωση). Δεν έχω τίποτα με τον σουρεαλισμό, κάθε άλλο. Αλλά στις ταινίες του Οικονομίδη δεν είναι σκόπιμος, για σκληρό ρεαλισμό πάει και καλά. Είναι φουλ unintentional σουρεαλισμός και κωμωδία αντί στυγνό δράμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτά κάνει η ακατάπαυστη δουλειά. Ελλάδα 2-0.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πάντως προς πληροφορηση σου ο υπερεαλισμός είναι κατά κανόνα unintentional , οσο παράδοξο και αν ακουγεται το «κατά κανόνα unintentional»hellegennes έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 17:27Οι ταινίες του Οικονομίδη δεν είναι υπερβολικές, είναι σουρεαλιστικές. Σαφώς δεν υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι ούτε υπήρξαν ποτέ. Η συγκεκριμένη είναι ψυχικά ασθενής (είναι αληθινή κλινική περίπτωση). Δεν έχω τίποτα με τον σουρεαλισμό, κάθε άλλο. Αλλά στις ταινίες του Οικονομίδη δεν είναι σκόπιμος, για σκληρό ρεαλισμό πάει και καλά. Είναι φουλ unintentional σουρεαλισμός και κωμωδία αντί στυγνό δράμα.
τον οικονομίδη , αγνοώ το εργο του
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Παιδιά, μην ανεβάζετε στο νήμα άσχετα πράγματα. Άλλο καράμπαμπας, άλλο τρελός, άλλο μαλάκας κι άλλο εγκληματίας. Η βία δεν είναι καραμπαμπισμός, το έγκλημα δεν είναι καραμπαμπισμός, το βρισίδι και η χυδαία και μαλακισμένη συμπεριφορά δεν είναι καραμπαμπισμός. Ο τύπος στο βίντεο είναι εγκληματίας και πρέπει να απολυθεί.
Καραμπαμπισμός είναι μια γραφική, τραγελαφική εικόνα, έκφραση υποκουλτούρας, που όμως είναι ακίνδυνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
καλά τα σκουλήκια τα Καρδάκια αλλα εσυ άμα είσαι ημιμαθής να μην μιλάς, πανε πρωτα να μαθεις μηχανοδήγηση,hellegennes έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 11:03Παιδιά, μην ανεβάζετε στο νήμα άσχετα πράγματα. Άλλο καράμπαμπας, άλλο τρελός, άλλο μαλάκας κι άλλο εγκληματίας. Η βία δεν είναι καραμπαμπισμός, το έγκλημα δεν είναι καραμπαμπισμός, το βρισίδι και η χυδαία και μαλακισμένη συμπεριφορά δεν είναι καραμπαμπισμός. Ο τύπος στο βίντεο είναι εγκληματίας και πρέπει να απολυθεί.
Καραμπαμπισμός είναι μια γραφική, τραγελαφική εικόνα, έκφραση υποκουλτούρας, που όμως είναι ακίνδυνη.
να φαει στο κυλικειο μαζι με τους πιλότους των αεροπλάνων,παντως βλεπω πως το έχεις απολύσει απο καιρό!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Ημιμαθής είναι αυτός που νομίζει ότι είπε εξυπνάδα επειδή σκέφτηκε ότι οι πιλότοι αεροπλάνων τρώνε στην διάρκεια της πτήσης αλλά δεν σκέφτηκε ότι είναι ΔΥΟ οι πιλότοι και ΔΕΝ τρώνε ταυτόχρονα. Δεν τρώνε καν το ίδιο φαγητό. Οι περισσότερες εταιρείες δίνουν διαφορετικό φαγητό στον καθένα για να μειώσουν την πιθανότητα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση ταυτόχρονα αν έχει κάτι το φαγητό.Machine ghost έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 11:10καλά τα σκουλήκια τα Καρδάκια αλλα εσυ άμα είσαι ημιμαθής να μην μιλάς, πανε πρωτα να μαθεις μηχανοδήγηση,
να φαει στο κυλικειο μαζι με τους πιλότους των αεροπλάνων,παντως βλεπω πως το έχεις απολύσει απο καιρό!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ζούδι οι μηχανοδηγοί μετα απο ρύθμιση ταχύτητας πάτανε ενα ποδοπληκτρο καθε λεπτο για να δείξουν πως ζουν, το συστημικο φρεναρισμα γινεται αυτοματα απο σηματοδοτικο , στους αστικους σδhellegennes έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 11:20Ημιμαθής είναι αυτός που νομίζει ότι είπε εξυπνάδα επειδή σκέφτηκε ότι οι πιλότοι αεροπλάνων τρώνε στην διάρκεια της πτήσης αλλά δεν σκέφτηκε ότι είναι ΔΥΟ οι πιλότοι και ΔΕΝ τρώνε ταυτόχρονα. Δεν τρώνε καν το ίδιο φαγητό. Οι περισσότερες εταιρείες δίνουν διαφορετικό φαγητό στον καθένα για να μειώσουν την πιθανότητα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση ταυτόχρονα αν έχει κάτι το φαγητό.Machine ghost έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 11:10καλά τα σκουλήκια τα Καρδάκια αλλα εσυ άμα είσαι ημιμαθής να μην μιλάς, πανε πρωτα να μαθεις μηχανοδήγηση,
αυτο με τους πιλότους είναι απο τις πολλες ταινίες που βλέπεις και σε παμπολες πολιτικες πτησεις είναι ένας! πως δεν μας είπες πως τρώνε και διαφορέτικα φαγητά.
ρε τον Ζήκο τον Αριστοτέλη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Εγκεφαλικά ανεπαρκή φίλε μου, αν δεν προβλέπεται να αφήσεις την θέση σου για οποιονδήποτε λόγο, να φας, να πας για κατούρημα, να παίξεις τάβλι, δεν κάνεις τίποτα απ' αυτά. Δεν πα να κοιτάει μόνο έξω και να είναι 100% αυτόματο; Από την στιγμή που είναι εκεί, είναι εκεί γιατί η εταιρεία ή ο οργανισμός διαχείρισης θεωρεί ότι πρέπει να είναι εκεί για περίπτωση ανάγκης. Αν κάνει οτιδήποτε άλλο αναιρείται ο λόγος ύπαρξής του στην θέση.
Τελευταία φορά που σου απαντάω. Ο μοναδικός λόγος είναι μη τυχόν διαβάζει κανείς τι μαλακίες γράφεις και παραπληροφορείται. Δυστυχώς οι δημοσιεύσεις σου είναι σαν την λερναία ύδρα.
Τελευταία φορά που σου απαντάω. Ο μοναδικός λόγος είναι μη τυχόν διαβάζει κανείς τι μαλακίες γράφεις και παραπληροφορείται. Δυστυχώς οι δημοσιεύσεις σου είναι σαν την λερναία ύδρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
αμ γιαυτο λέγεται μουσειο καραμπαμπικης ιστορίαςhellegennes έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 11:36Εγκεφαλικά ανεπαρκή φίλε μου, αν δεν προβλέπεται να αφήσεις την θέση σου για οποιονδήποτε λόγο, να φας, να πας για κατούρημα, να παίξεις τάβλι, δεν κάνεις τίποτα απ' αυτά. Δεν πα να κοιτάει μόνο έξω και να είναι 100% αυτόματο; Από την στιγμή που είναι εκεί, είναι εκεί γιατί η εταιρεία ή ο οργανισμός διαχείρισης θεωρεί ότι πρέπει να είναι εκεί για περίπτωση ανάγκης. Αν κάνει οτιδήποτε άλλο αναιρείται ο λόγος ύπαρξής του στην θέση.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Επειδή γράφεις κι εσύ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
.
Οταν υπάρχει 1νας πιλότος στο πλήρωμα να υποθέσουμε οτι εχουν μάθει να πιλοτάρει
συνοδεία αυτόματου πιλότου και βοήθειας ασυρμάτου ;;;
.
Οταν υπάρχει 1νας πιλότος στο πλήρωμα να υποθέσουμε οτι εχουν μάθει να πιλοτάρει
συνοδεία αυτόματου πιλότου και βοήθειας ασυρμάτου ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
11 Σεπ 2024, 09:34
-